Home navigate_next Regio Murcia

Regio Murcia

Los Narejos ligt in het zuiden van Spanje langs de Mar Menor. De Mar Menor is het grootste zoutwatermeer in Europa.
73 km kustlijn met witte zandstranden en kristalhelder water. De temperatuur van het water schommelt van 18 graden in de winter tot wel 30 graden in de zomer.

Dankzij de rijke mineralen heeft het water een helende werking voor reuma, artritis, huidaandoeningen… Het is een gek zicht wanneer je voor het eerst de met zwarte modder bedekte baders ziet, maar al gauw ontdek je zelf de deugden van de alom bekende "mud": zachte huid, pijnstillend bij zonnebrand en insectenbeten, reuma... Deze klei kan je zo uit de Mar Menor ophalen in San Pedro del Pinatar.

Los Narejos is ook een ideale badplaats voor het beoefenen van watersporten. Waterskiërs kunnen er hun hart ophalen op het vlakke meer. Het is een waar paradijs voor zonaanbidders en waterratten dankzij de 320 dagen zon per jaar. In de maand januari ligt de temperatuur nog rond de 22 graden.

Verder biedt de mooie badplaats Los Narejos activiteiten voor ieder wat wils. Er zijn winkels, restaurants, haventjes, zeil- en duikscholen, leuke terrasjes, beach bars, supermarkten, tennisclubs. Je kan er ook genieten van de authentieke Spaanse keuken met zijn overheerlijke tapa's, paella en sardines.

Het is ook zeer aangenaam om eens langs de prachtige promenade te wandelen, en te stoppen langs een van de gezellige strandtentjes. Als je het haventje Los Alcazares tegenkomt kan je daar op geregelde tijdstippen rondvaartboottochten doen. Je kan ook een bezoekje brengen aan de lokale markten, of de steden Murcia en Cartagena bezoeken.

In de winter gaat het leven in Los Narejos gewoon verder. De winter is een ideale verblijfplaats voor mensen die de kille regenachtige dagen willen ontvluchten op zoek naar de warmte en de zon. Alle comfort en winkels zijn op wandelafstand.
 

Getuigenissen

ons gastenboek

Nathalie

Juli

Tweede keer in Los Narejos. Dus we weten al dat het hier meer dan goed is J

Je wordt hier wakker met de zon, en gaat hier slapen, wel en voldaan. De dagen zijn hier steeds te kort, je vakantie vliegt voorbij..
Ik ben dan ook nog eens bevoorrecht met het aangename gezelschap van Heike, zodat ik alle mooie, leuke en ontspannende zaken zie en doe.

De zon, lekker eten en niet duur, toffe winkels, kraampjes, shoppingcentra, mooie natuur, tof strand… allez, voor elk wat wils.

Wat kan het leven toch mooi zijn!! Eigenlijk moet je maar 1 woord schrijven : GENIETEN!

Voor mij is het helaas weer voorbij, en moet ik dit mooie vakantiehuisje verlaten, MAAR niet getreurd: wie weet wat brengt volgend jaar??
Heike, bedankt voor de leuke vakantie samen


Nathalie

Bekijk ons gastenboek