Home navigate_next Het Huisje

Het huisje

Het Huisje - Los Narejos - Spanje Woning te huur in Los Narejos, nabij San Javier (Murcia). Deze vakantiewoning ligt op 600 meter van de Mar Menor en biedt plaats aan 5 personen. Vooraan de woning is er een 6 m² groot terras, achteraan de woning is er een 20 m² groot terras. Boven is er ook een prachtig daksolarium, voorzien van relaxzetels waar het zelfs in de winter aangenaam is om in te luieren. De badplaats Los Alcazares oogt zeer mooi en gezellig, doordat er geen appartementsblokken staan.

Het huis beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160cm breed), een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden (waarvan 1 uitschuifbed.) en een badkamer met baddouche.

De woning is volledig aangekleed om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. Er is een privéparking achteraan de woning. De privéparking is langs verschillende poorten toegankelijk.
 

Getuigenissen

ons gastenboek

sandro,Joke, Arno en Axelle

Augustus

Een superleuke vakantie en heel veel zon – SUPER!!!

Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen. We hebben echt genoten, en de kindjes zijn echte waterratten, dus het warme water in zee was voor hen dan ook zeer aangenaam. Met een mooi bruin kleurtje gaan we terug naar huis.

Het huisje is heel gezellig ingericht, maar misschien een tipje : een leeslampje in de slaapkamer zou wel leuk zijn, voor de rest is echt alles in orde!
En dan nu de vlieger op terug naar België.
Bedankt voor het aangenaam verblijf in Los Narejos!

Sandro, Joke, Arno en Axelle

Bekijk ons gastenboek