Home navigate_next Het Huisje

Het huisje

Het Huisje - Los Narejos - Spanje Woning te huur in Los Narejos, nabij San Javier (Murcia). Deze vakantiewoning ligt op 600 meter van de Mar Menor en biedt plaats aan 5 personen. Vooraan de woning is er een 6 m² groot terras, achteraan de woning is er een 20 m² groot terras. Boven is er ook een prachtig daksolarium, voorzien van relaxzetels waar het zelfs in de winter aangenaam is om in te luieren. De badplaats Los Alcazares oogt zeer mooi en gezellig, doordat er geen appartementsblokken staan.

Het huis beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160cm breed), een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden (waarvan 1 uitschuifbed.) en een badkamer met baddouche.

De woning is volledig aangekleed om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. Er is een privéparking achteraan de woning. De privéparking is langs verschillende poorten toegankelijk.
 

Getuigenissen

ons gastenboek

3% leningaanbieding is nu van toepassing

Ik ben meneer Clark Barry, een legitieme en een gerenommeerde geldschieter. Wij zijn van LENGSTAND. Met financiële hulp. We geven geld uit aan individuen die financiële hulp nodig hebben, die een slecht krediet hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om voor zaken te investeren. Ben je op zoek geweest naar een lening? Wij bieden een lening variërend van 5.000,00 Min. tot 20.000.000,00 tegen een lage rente van 3% neem contact met ons op Adres: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

Bekijk ons gastenboek